Generale

Jos textila!

Citesc ieri un articol despre „două copile” care au fost prinse în timp ce-și însușeau niște bunuri fără a le plăti, adică mai pe limba tuturor românilor, două fufe de 14 ani cu alte preocupări decât cele specifice vârstei, cum ar fi de exemplu școala, fashioniste și probabil „modele pe Instagram”, au fost prinse la șutit de țoale într-un magazin din Alexandria… Frate, iar Alexandria? Ce dracu e în orașul ăla, în județul ăla? Trebuie să fie ceva ocult, energii aiurea, parcă-i pepiniera țării de șuți, un Centru de Excelență al Subtilizării… O fi Mercur ăla în retrograd?!

În fine, cum vă spuneam, țoapele făceau magie cu câteva perechi de blugi, adică încercau să le facă să dispară. Vânzătoarea, vigilentă, a observat scamatoria și într-un soi de metamorfoză generată de momentul de magie al „copilelor” s-a transformat în medium și a început să vorbească cu morții… morții fetelor, evident. Nervoasă din cale afară, vânzătoarea magazinului, corespondentul lucrătorului comercial din mall-urile bucureștene, s-a gândit să le aplice o pedeapsă „inocentelor” fără a mai chema poliția. A despuiat-o pe una din „dive”, a mânjit-o cu marker-ul pe mufă, sau mă rog „a machiat-o” potrivit declarațiilor „victimei”, și a azvârlit-o în stradă.

Pfuuuaaa, dezastru… S-a ofuscat dom’ne opinia publică… „Animala aia de vânzătoare”, „săracele copile”… Serios? Vorbim de niște infractoare, da?! Adică să stabilim puțin care sunt părțile implicate! Două țoape care au scăpat de un dosar penal și care, dacă vor reflecta puțin asupra evenimentului, încă mai au timp să o ia pe un alt drum în viață. Dar ce să vezi?! Au devenit victime, au fost umilite săracele… Deci indirect, caprele astea sunt încurajate să continue activitatea infracțională… Vor găsi întotdeauna o armată de „apărători” care le vor lua partea.

Le-a umilit? Păi numai umilința le mai aduce p-astea pe direcția corectă din aerele astea de mari dive. Eu m-aș gândi la un proiect de lege prin care toți infractorii să fie „aerisiți” în momentul ridicării de către organele statului. Ai furat?! Să te salte în chiloți! Poate umilința îi mai aduce p-ăștia cu picioarele pe pământ… Ia imaginați-vă! Dragneaaaaa, Borceaaaa, Șovaaaa, Udreaaaa, Bicaaaa…

Mamăăă, Sevil Shhaideh e anchetată în vreun dosar? Dar Rovana Plumb?

Ăăăă, retractez… Ar trebui selectați cei care să fie ridicați în chiloți…. Să nu orbim, ce dracu!

Sursă foto: www.g4media.ro

Tagged , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *