Politică

Califul de la SMURD

Am observat că de câteva zile s-a declanșat în media – sau mai bine spus Raed Arafat a declanșat – un adevărat jihad la adresa ministrului de interne Marcel Vela. Stați, nu dați cu pietre… Nu contestă nimeni meritele lui Raed Arafat, cu toate că, dacă aș fi răutăcios, chiar aș putea semnala anumite probleme, dar nu despre asta e vorba.

Nu văd de unde nevoia asta de „susținere” pentru Raed Arafat. Și de ce „susținerea” asta vine doar pentru doctorul palestinian. Sunt, sau mă rog, au fost 83 de secretari de stat în Guvernul României, dar dintre toți ăștia victima supremă e Raed Arafat. De ce? Păi vă spun eu de ce! Pentru că tactica „părintelui SMURD” este „cea mai bună apărare este atacul”…

„Nu demisionez! Să mă demită dacă vor!”… Domnul Arafat, păi n-a zis nimeni că te dă afară, dar dacă tot ai adus discuția, funcția deținută e o funcție politică. Corect, dar mai ales bărbătește, ar fi ca odată cu Guvernul demis s-o întindă de pe funcții și toți cei miniștri, respectiv secretarii de stat. În cazul în care noul Guvern nu-și mai poate desfășura activitatea fără nestematul Arafat cred eu că și-ar manifesta intenția de prelungire a mandatului. Nu?! Dar domnul Arafat a ales postura de „victimă” a noului Guvern, pe principiul bugetarului de carieră „Ai ceva cu mine?!”… Ministrul de Interne n-a făcut altceva decât să ceară un audit pentru a evalua activitatea din minister de până la preluarea mandatului. Nu-i normal să știe și omul care-s problemele, pentru a le putea remedia?! Eh, și de la auditul ăsta, gata, s-a declanșat nebunia, întreținută și amplificată de „victima” în persoană.

Una peste alta, chiar și în cazul unei demiteri, Arafat e medic de profesie, nicidecum secretar de stat, nu-i ia nimeni diploma, și poate chiar ar fi indicat să mai ia și pulsul breaslei direct de acolo, de jos, de la nivelul pacientului… și ca să fim obiectivi, managerul, în cazul nostru ministrul, își alege echipa cu care vrea și poate să lucreze, nu invers.

Deci lăsați-mă cu „susținerea”…

sursa foto: m.academiacatavencu.info

Tagged , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *