Generale

„Bă, vrei să fii mafiot?”

Gata mă! După școala de șmecherie a apărut și școala de mafioți… și de prințese. Profă emerită… nimeni alta decât Dana Budeanu.

Cum mă n-o știți?! Cred că face icter dacă aude asta! E fashionista pricepută la toate. Hai c-o știți, aia cu clipurile „dăspre” bărbații adevărați și „dăspre” prințesele urbane… Dannaaa pesedistaaa. Sau mă rog, anti-penelista. Influencer „dă” fashion… „Dă” ne spune nouă cât „dă” țărani suntem noi bărbații care de fapt nici nu suntem bărbați și cât „dă” distruse sunt femeile din ziua „dă” azi că „d-asta” nici nu mai sunt femei… Aaaa și ne mai spune cât „dă nașpa” e Iohannis și cât „dă pensat” e Rareș Bogdan. Aia „dă” îi ridică statuie „lu’ Becali” că e „singurul bărbat adevărat băăă”…

Da mă ea e, cea pe care o distribuiți la greu când face caterincă de ăia pensați și mușchiuloși pe care dacă n-ați avea burtă i-ați copia fără să clipiți… E tare Dana, nu?! „Bă”, da’ ce le zice Dana! De glezne goale, de poșete, blugi mulați… mamăăă ce le face… „Păi bă, când erau mafioții…” asta e cea mai tare. Gata mă, de mâine să văd „pă” stradă numai mafioți, da?! Gata cu ăștia cu portbebeuri și cărucioare, gata cu gențile la bărbați, gata da?! Mă doare pe mine la bașcheți de situația voastră, a zis Dana că bărbatul nu poartă gentă și portbebe, punct.

Aaaaa și era să uit, gata cu donațiile pentru spitalul oncologic pediatric. Dana zice că dacă dați bani la „ăștia căcare face ei un spital” și la „Magicacamp” sunteți „dă” toată jena… și nici nu sunteți mafioți… Că vorba aia, mafioți ia, nu dă…

Ce mă, nu mai e mișto Dana?! Cum mă nu e mișto că are 260.000 de urmăritori „pă” facebook… Știu mă, veți spune că o urmăreați mai mult de amuzament, că le zice mișto și că… și peste ceva vreme, având în vedere legăturile cu „zânele” politicii românești, ne trezim cu Dana, marea creatoare „dă mafioți”, „pă” nu știu ce funcție importantă „pân” țara asta. Și atunci să vă văd dacă mai beliți dinții la zicerile Dănuței.

Totuși am o curiozitate… Dana face țoale, da?! Danei îi plac mafioții, da?! Dana îi îmbracă pe pesediști, da?! Cum îi place ei, da?! Păi… de ce, mă?! Danooo, șmecheria nu era să te deghizezi?

sursa foto: businessmagazin.ro

Tagged , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *