Politică

Prost să fii, noroc că ești

În agitația asta a stângii politice românești, junii Uniunii Salvați România au zis că e momentul ca organizația de tineret să fie mai vizibilă, să facă și ei ceva „înțelept” pentru a atrage atenția. Și au făcut-o cu vârf și îndesat printr-o postare pe pagina de facebook a organizației.

”1990: Ion Iliescu îi interzice Regelui să intre în țară.

2019: Nicolae Robu îl interzice pe Rege în Timișoara”

Postarea face trimitere la decizia primarului Timișoarei Nicolae Robu de a interzice grătarele și manelele în spațiul public.

Știu, veți spune că a fost o scăpare sau o glumă nereușită, așa cum cei din USR au încercat să dreagă busuiocul ulterior, dar comparația este de o grosolănie fără margini și denotă o lipsă crasă de respect față de Regele Mihai și Casa Regală a României și totodată, o incultură profundă, vecină cu grobianismul. Și ca să respecte întocmai zicala românească „după ce că ești prost, mai și semnalizezi”, șakalacii useriști au mai bifat și opțiunea „călătorind la Saint Tropez”, cu trimitere la o manea a celebrului rege mezel.

Ulterior, mânjii progresiști au venit cu o completare

„Unele glume pot fi reușite, altele mai puțin reușite, cum ar spune Regele Hagi. Intenția USR Tineret nu a fost să afecteze imaginea și memoria Regelui Mihai și nici să facă vreo comparație între două evenimente ce nu suportă comparația, ci s-a dorit un semnal de alarmă față de o decizie care aduce atingere libertății de exprimare, luată de Nicolae Robu. Unii suntem într-un fel și alții în alt fel, toți însă trebuie să avem drepturi egale într-o Românie liberală. Regele Mihai I rămâne în amintirea noastră, generația născută după `89, drept omul care a luptat pentru libertatea țării și a cetățenilor ei. Ne pare rău dacă am lezat pe cineva, nu acesta a fost scopul, ci doar să atragem atenția asupra faptului că este extrem de grav ca în 2019 să interzică un primar „liberal” un anumit gen de muzică pentru că nu îi gâdilă simțurile. “Am greșit și noi dar cine nu greșește?”🎷

Aaaaa, și v-ați găsit voi să pozați în salvatorii acestui „gen de muzică” ce mai mult ca sigur vă „gâdilă simțurile”.

Sursa foto: digi24.ro

Hai să vă explic eu mai pe înțelesul vostru ce a vrut primarul Timișoarei prin Nota internă de mai sus pentru că văd că nu prea v-ajută chestia aia pe care o purtați în vârful gâtului.

Apucăturile astea cu petreceri organizate ad-hoc și dedicații, inclusiv atitudinea jemanfișistă față de disconfortul creat celorlați cetățeni ce participă fără să-și dorească la aceste „spectacole” sunt specifice unui singur „gen de muzică” și unei anumite minorități conlocuitoare. Acum ați înțeles?

Dar mai am o curiozitate. Punctul 2 nu v-a deranjat? Aaaa, stai mă că voi sunteți cu quinoa pane, cu tocana de semințe de chia, grâu încolțit sau mai știu eu ce delicatesă vegană…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *